Forum / General

General chat, loosely related to Robotics & Robotical and stuff that doesn't fit elsewhere

Page 1 of 2

Bluetooth not working on PI3

Posted by Windy54

3 replies   |   17 views   |   Posted   |   Thread № 112

Stand alone (Wifi) - Laptop, MARTY and Mobile (Android)

Posted by 23parislau

2 replies   |   37 views   |   Posted   |   Thread № 110

Twist Washer - Knee can go in a spasmodic motion

Posted by 23parislau

0 replies   |   29 views   |   Posted   |   Thread № 109

MARTY Wifi/internet dependency

Posted by 23parislau

3 replies   |   63 views   |   Posted   |   Thread № 108

left knee and calibration

Posted by sparkie33755

4 replies   |   48 views   |   Posted   |   Thread № 107

Link to new PI image does not work

Posted by Windy54

4 replies   |   47 views   |   Posted   |   Thread № 106

how to connect Marty with PI3 to hotspot and home network

Posted by Windy54

0 replies   |   68 views   |   Posted   |   Edited 27th March 2018   |   Thread № 104

Does Camera Mount need modifying

Posted by Windy54

2 replies   |   72 views   |   Posted   |   Thread № 103

Marty - The ball follower

Posted by AVTR

4 replies   |   133 views   |   Posted   |   Edited 13th March 2018   |   Thread № 102

Progress with rospy but cant get sidestep to work

Posted by Windy54

0 replies   |   60 views   |   Posted   |   Edited 12th March 2018   |   Thread № 101

Can't seem to enable servos using ROS

Posted by Windy54

1 replies   |   90 views   |   Posted   |   Edited 28th February 2018   |   Thread № 98

All singing and dancing Marty

Posted by richardjackson

1 replies   |   142 views   |   Posted   |   Edited 19th February 2018   |   Thread № 97

Can't SSH to Raspberry Pi?

Posted by 18aeidex

2 replies   |   189 views   |   Posted   |   Thread № 96

Battery life

Posted by 23parislau

3 replies   |   142 views   |   Posted   |   Thread № 93

Science show!

Posted by 23parislau

3 replies   |   149 views   |   Posted   |   Thread № 92

left servo accidentally pushed back

Posted by 23parislau

7 replies   |   135 views   |   Posted   |   Thread № 91

Servos in reverse

Posted by GreenGiraffe

2 replies   |   123 views   |   Posted   |   Thread № 90

Marty Calibration Troubles

Posted by NikE

2 replies   |   160 views   |   Posted   |   Thread № 88

OPC UA or EtherCAT over wifi

Posted by pavan

0 replies   |   130 views   |   Posted   |   Thread № 87

Scratch blocks in Dutch

Posted by peter

1 replies   |   115 views   |   Posted   |   Thread № 86

Where do I start??

Posted by nashamasha

1 replies   |   141 views   |   Posted   |   Thread № 84

Eyes get loose, cable to connect Pi

Posted by pdbossman

1 replies   |   135 views   |   Posted   |   Thread № 83

Robotical in London at BETT show 24th-27th January

Posted by kjw

2 replies   |   142 views   |   Posted   |   Thread № 82

python get_motor_current always 0.0

Posted by mikeprotts

2 replies   |   155 views   |   Posted   |   Edited 29th December 2017   |   Thread № 80

two Foot Springs

Posted by 23parislau

2 replies   |   161 views   |   Posted   |   Thread № 79

No Blue LED when charging

Posted by macacob

2 replies   |   193 views   |   Posted   |   Thread № 76

Integration with Assistant SDK

Posted by aml

3 replies   |   379 views   |   Posted   |   Edited 24th November 2017   |   Thread № 75