Forum

Page 2 of 4

Robotical in London at BETT show 24th-27th January

Posted by kjw

2 replies   |   142 views   |   Posted   |   Thread № 82

Analogue read on the gpio pins from Python or Scratch?

Posted by kjw

2 replies   |   155 views   |   Posted   |   Edited 12th January 2018   |   Thread № 81

python get_motor_current always 0.0

Posted by mikeprotts

2 replies   |   155 views   |   Posted   |   Edited 29th December 2017   |   Thread № 80

two Foot Springs

Posted by 23parislau

2 replies   |   161 views   |   Posted   |   Thread № 79

Accelerometer intermittent

Posted by GreenGiraffe

0 replies   |   119 views   |   Posted   |   Thread № 78

No Blue LED when charging

Posted by macacob

2 replies   |   193 views   |   Posted   |   Thread № 76

Integration with Assistant SDK

Posted by aml

3 replies   |   379 views   |   Posted   |   Edited 24th November 2017   |   Thread № 75

Can't find "Marty Setup" network

Posted by Pera

4 replies   |   249 views   |   Posted   |   Thread № 74

3D Printed parts v1.0 issues

Posted by GreenGiraffe

2 replies   |   233 views   |   Posted   |   Thread № 73

Marty Android & iOS App Beta - Feedback and Discussion

Posted by angus STAFF

16 replies   |   620 views   |   Posted   |   Edited 19th March 2018   |   Thread № 72

need to calibrate every time Marty is switch off?

Posted by Robotdad

4 replies   |   254 views   |   Posted   |   Thread № 69

Marty calibration error on first power up

Posted by spidee

1 replies   |   216 views   |   Posted   |   Thread № 68

Advanced Marty #1 - Raspberry Pi Camera and Ball Following

Posted by sandy STAFF

9 replies   |   1204 views   |   Posted   |   Edited 23rd October 2017   |   Thread № 65

Halloween is coming - share your scary Marty pictures here!

Posted by ddoak

4 replies   |   255 views   |   Posted   |   Edited 22nd October 2017   |   Thread № 64

Scratch commands to diagnose problems

Posted by kjw

4 replies   |   196 views   |   Posted   |   Edited 20th October 2017   |   Thread № 63

Marty stumble and seized hip servo

Posted by kjw

5 replies   |   205 views   |   Posted   |   Edited 20th October 2017   |   Thread № 62

Socket API problem

Posted by RudolfAtRTC

3 replies   |   171 views   |   Posted   |   Thread № 61

Marty with python - walk backward

Posted by RudolfAtRTC

2 replies   |   186 views   |   Posted   |   Thread № 60

What next? Installed ROS on my pi

Posted by thebeetleuk

3 replies   |   214 views   |   Posted   |   Edited 01st October 2017   |   Thread № 59

Stuck installing ROS on the pi

Posted by thebeetleuk

2 replies   |   200 views   |   Posted   |   Thread № 58

Install Marty specific dependencies on to your Pi

Posted by thebeetleuk

3 replies   |   157 views   |   Posted   |   Thread № 57

Servos Horn Screw

Posted by atlantysM

2 replies   |   126 views   |   Posted   |   Thread № 56

Web Remote Control - in beta

Posted by sandy STAFF

10 replies   |   983 views   |   Posted   |   Thread № 55

Problems with Raspberry Pi

Posted by mikeprotts

6 replies   |   231 views   |   Posted   |   Thread № 54

Can't find Marty to Calibrate

Posted by Rambo_mb

4 replies   |   157 views   |   Posted   |   Edited 13th September 2017   |   Thread № 53